Florence
 25 jaar ervaring in luxury travel
 Voorwaarden & omruilgarantie
 Persoonlijk advies
 Ontzorg-garantie
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe vakanties Florence

Florence, hoofdstad van Toscane, is een schatkamer van Italiaanse kunst, vooral uit de periode van de Renaissance. Romantische pleinen en de indrukwekkende Duomo maken uw stedentrip Florence tot een groot openluchtmuseum dat een onvergetelijke indruk zal achterlaten.

 • BoutiqueCityCulinairHeritage

  Hotel Brunelleschi

  Deluxe

  Florence - Italië

  Hotel Brunelleschi - Algemeen
  Hotel Brunelleschi - Exterieur
  Hotel Brunelleschi - Restaurants/Cafes
  Hotel Brunelleschi - Restaurants/Cafes
  Hotel Brunelleschi - Restaurants/Cafes
  Hotel Brunelleschi - Restaurants/Cafes
  Hotel Brunelleschi - Lobby/openbare ruimte
  Hotel Brunelleschi - Lobby/openbare ruimte
  Hotel Brunelleschi - Sport en Spel
  BoutiqueCityCulinairHeritage

  Het Brunelleschi Hotel in Florence is een juiste keuze als u op zoek bent naar een romantisch weekend op een van de meest karakteristieke plekken in Italië. Dit exclusieve boutique hotel heeft een spectaculaire ligging in het historische centrum van Florence.

  Info & Boeken

  v.a. € 1.083, - p.p.


  02-aug-2024
  3 nachten
  2 personen
Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

Uw stedentrip Florence in luxe hotels

Florence is bekend om haar haute couture en designmeubelen die mede de wereldmode bepalen, maar zeker ook om haar luxe hotels en vele restaurants in de stad waar de cuisine uitmuntend is en de wijnen van goede kwaliteit zijn.

Cityhotel in Florence

In het centrum van Florence bieden wij het exclusieve boetiekhotel Hotel Brunelleschi aan met een spectaculaire ligging tegenover el Duomo in hartje Florence en nabij alle bezienswaardigheden.

Vakantie in Toscane

Toscane is een groot openluchtmuseum met schitterend gelegen middeleeuwse stadjes, een enorme rijkdom aan kunstschatten en heuvels vol groene cipressen, olijfbomen, wijnranken en zonnebloemen. Een vakantie naar Toscane betekent bezoeken aan historische steden als Florence, Siena en Pisa, luieren in luxe badplaatsen en genieten van het prachtige landschap. Op 15 augustus is het groot feest in Italië. De Italianen vieren dan Ferragosto, oftewel Maria Hemelvaart. Dit is voor de Italianen een van de belangrijkste katholieke feesten. Voor velen zijn de prachtige natuur van Toscane en de vele historische steden minstens zo belangrijke redenen om deze regio te bezoeken als het strand. Lees meer over uw vakantie Toscane.

Hotels in de omgeving van Sienna

Op 14 kilometer ten oosten van Siena selecteerden wij het historische Castel Monastero met een exclusief restaurant.


Hotelvoorzieningen

In de Italiaanse hotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn de (niet)-gemotoriseerde watersporten en de landsporten tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.


Tips

Autohuur in Florence

De hotels in Florence bieden wij inclusief privétransfers aan. Alle accommodaties buiten Florence bieden wij inclusief een huurauto aan.

La Dolce Vita

La Dolce Vita, een prachtige autoreis door Toscane. Renaissance-cultuur in Florence, historische villa’s en kerkjes in een glooiend Toscaans landschap, de wijn- en olijfgaarden van het groene Umbrië en een persoonlijke wedergeboorte in een heerlijk Sparesort. Bovendien biedt deze reis de mogelijkheid om een aantal dagen te verlengen in Rome. Neem voor een uitgewerkt voorbeeld van deze reis contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer in formatie.


Klimaat

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
11° 15° 19° 23° 26° 26° 22° 17° 12° Gemiddelde temperatuur
4 5 5 7 10 10 11 10 7 6 3 3 Zon uren
7 7 9 8 7 7 3 3 5 9 9 9 Neerslag dagen