Peloponnesos
 25 jaar ervaring in luxury travel
 Voorwaarden & omruilgarantie
 Persoonlijk advies
 Ontzorg-garantie
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe vakanties Peloponnesos

Bent u op zoek naar een onvergetelijke luxe vakantie? Laat mij u dan meenemen naar de prachtige Peloponnesos. Hier kunt u zich onderdompelen in de wereld van Griekse mythen en sagen en de overblijfselen van tempels en amfitheaters bewonderen. Gelegen in het achterland van Athene, is deze bestemming perfect voor wie op zoek is naar cultuur en geschiedenis. Boek uw reis naar de Peloponnesos en ervaar een vakantie vol luxe en unieke ervaringen.

Uw zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd.

Klik hier om ons volledige aanbod te bekijken.

Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

Uw vakantie Peloponnesos in luxe hotels en resorts

Wie op zoek is naar het klassieke Hellas komt in de Peloponnesos volledig aan zijn trekken. in Peloponnesos lag in de oudheid de grote rivaal van Ahene, de stadstaat Sparta.Het is een streek van archeologische vindplaatsen. Ook het moderne Griekenland heeft hier zijn oorsprong gevonden. Tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog in de 19e eeuw zijn hier grote veldslagen geleverd.

Kanaal van Korinthe

De Peloponnesos is groot, ongeveer half zo groot als Nederland. De natuur overheerst in de binnenlanden, waar beboste bergen en diepe kloven (de Loúsioskloof in het midden is de beroemdste) elkaar afwisselen. Het is door een landengte van Korinthe van slechts 6 kilometer breed met de rest van Griekenland verbonden en daardoor net geen eiland. Hoewel: precies door die landengte is eind 19e eeuw het beroemde Kanaal van Korinthe aangelegd, waardoor men zou kunnen zeggen dat het nu wel een eiland is. Overigens had de Romeinse keizer Nero al plannen voor een kanaal.


Aanbevelingen

Luxe hotels in Peloponnesos

Vanuit de Costa Navarino aan de westkust kunt u het antieke Olympia, de bakermat van de Olympische Spelen bezoeken. Wij bieden u hier het idyllisch gelegen The Westin Resort Costa Navarino en The Romanos Costa Navarino, a Luxury Collection Resort met een prachtig zandstrand.


Hotelvoorzieningen

In de Griekse strandhotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.


Tips

Autohuur op Peloponnesos

De hotels op de Peloponnesos bieden wij inclusief privétransfers aan. In plaats hiervan kunt u ook kiezen voor een huurauto of voor een paar dagen een auto huren en deze bij uw hotel laten bezorgen. Neem voor meer informatie contact op met onze Luxury Travel Consultants.


Klimaat

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
10° 11° 12° 14° 19° 23° 27° 28° 25° 20° 16° 12° Gemiddelde temperatuur
15° 14° 16° 17° 18° 22° 25° 26° 24° 22° 19° 17° Water temperatuur
3 4 6 8 10 12 13 12 10 7 5 4 Zon uren
7 5 5 3 2 1 0 0 2 4 5 8 Neerslag dagen