Cambodja
Landinformatie   |   Aanbevelingen   |   Hotelvoorzieningen   |   Tips

Luxe vakanties Cambodja

Cambodja is een bijzondere vakantiebestemming, met prachtige stranden en fascinerende bezienswaardigheden. Wie Cambodja zegt, zegt Angkor Wat; een enorm indrukwekkend en uitgestrekt tempelcomplex dat tussen de 9e en 13e eeuw is aangelegd. Eeuwenlang in vergetelheid geraakt en in de 19e eeuw, overwoekerd door de jungle, weer is herontdekt.

Uw zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd.

Klik hier om ons volledige aanbod te bekijken.

Kies uw reisklasse ↑

Landinformatie

Uw vakantie Cambodja in luxe hotels en resorts

Tegenwoordig staat de Angkor Wat op de Werelderfgoedlijst van de Unesco. Het complex is zo uitgebreid en de prachtige tempels verschillen zoveel van elkaar, dat u een paar dagen nodig heeft om alleen maar de mooiste en bekendste te kunnen bewonderen. Het tempelcomplex Angkor Wat bevindt zich in de omgeving van het toeristische plaatsje Siem Reap, dat inmiddels over uitstekende hotels beschikt en frequente vliegverbindingen met Vietnam en Thailand onderhoudt.

Wij selecteerden in Siem Reap voor u twee tophotels; het klassieke {HOTEL:raffles-grand-d-angkor} en het moderne {HOTEL:park-hyatt-siem-reap}. Suggesties voor dagexcursies naar de omringende tempelcomplexen geven wij ook. Voor meer informatie neem contact op met onze Luxury Travel Consultants.


Tips

Aqua Mekong Cruise

Een boeiende riviercruise over de Mekong Rivier van Vietnam naar Cambodja brengt u langs kleine vissersdorpjes, groene rijstvelden en oude ruïnes. Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer informatie.

Privéreis Cambodja

Een fantastische kennismaking met een aantal hoogtepunten van Cambodja. Beroemd geworden door de legendarische tempel van Angkor Wat biedt Siem Reap een stap in de wereld van het verloren Khmer-rijk. Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer informatie.


Klimaat

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
27° 29° 31° 32° 31° 30° 29° 29° 29° 28° 27° 27° Gemiddelde temperatuur
8 7 8 9 8 6 5 5 5 6 8 8 Zon uren
0 1 2 5 10 9 12 12 12 11 5 1 Neerslag dagen