Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Kleinschalig boutique hotel
 Sublieme wellness
 Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Kleinschalig boutique hotel
 Sublieme wellness
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Les Sources de Caudalie, Bordeaux

Gelegen tussen de bossen en wijnvelden van het Grand Cruwijnhuis Château Smith Haut Lafitte, is het luxe hotel les Sources de Caudalie een oase van luxe en rust. Voor een topservice, rust, lekker eten en even te herbronnen bent u hier beslist aan het goede adres. Het in 1999 gebouwde luxe hotel werd opgetrokken met veel respect voor de omgeving, waarbij men vaak gerecycleerde materialen gebruikt hebben. Het straalt authenticiteit en passie uit. De stad Bordeaux is gelegen op 20 minuten van het hotel en is vlot bereikbaar. Saint-Emilion ligt op slechts 45 minuten van het hotel.

Faciliteiten

Er is een buitenzwembad met ligstoelen (april-oktober), een binnenzwembad, een fitness en tennisveld. U kan wandelingen maken of een geleid bezoek brengen aan de naastgelegen wijngaard van Château Smith Haut Lafitte. In het hotel is steeds een concierge aanwezig die u via een app kan bereiken. Het hotel heeft ook fietsen ter uw beschikking met een uitgestippelde fietsroute, langs en door de wijngaarden.

Wellness

Er is een prachtige Spacenter en wellness met een waaier aan schoonheidsbehandelingen.

Wine & Dine

Het twee Michelin sterren tellende restaurant Le Grand Vigne staat onder leiding van de top chef Nicolas Masse en serveert u het beste wat de streek u te bieden heeft. La Table du lavoir serveert verfijnde bistro gerechten. In de wijnbar Rouge kan u uiteraard genieten van een goed glas Bordeaux. Het hotel werkt volgens de circulaire economie, waarbij alles zelf gekweekt wordt en geen pesticides worden gebruikt. De keuken gebruikt alleen lokale en zelfgekweekte producten.

Kamers & Suites

Er zijn 40 kamers en 21 suites, onderverdeeld in 6 gebouwen voorzien van alle luxe met een badkamer met douche en bad, televisie, klimaatregeling, kluisje, haardroger en minibar. De kamers en suites werden ondergebracht in kleine huisjes, perfect passend in het natuur decor.


Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here