Silverjet vakanties
VVRIATA

Luxe vakanties Bonaire

Bonaire is een tropische idylle! Deze vakantiebestemming is dunbevolkt en geniet vooral bekendheid om haar natuur en aangename stranden. Het eiland heeft wereldwijd een reputatie opgebouwd als een paradijs voor snorkelaars en duikers met haar prachtige koraalriffen, die tot de mooiste ter wereld worden gerekend. Daarnaast biedt het Nationale Park Slagbaai 2200 ha aan natuurschoon: prachtige baaien, azuurblauwe zee, grote vlaktes met bloeiende cactussen. Karakteristiek zijn ook de Caribische flamingo en de Divi-Divi boom.

Sorteren op:

Landinformatie Bonaire

In de hoofdstad Kralendijk zijn historische gebouwen en gezellige terrasjes. Vlakbij de hoofdstad selecteerden wij voor u de intieme en romantische Harbour Village Beach Club .

Hotelvoorzieningen

Op Bonaire kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.

Tips

Autohuur
De resorts op Bonaire bieden wij inclusief privétransfers aan. Uiteraard is het ook mogelijk om bij alle accommodaties een huurauto bij te boeken, in aanvulling op of ter vervanging van de privétransfers. Voor meer informatie vraag onze Luxury Travel Consultants.

Combinatiereis Aruba, Bonaire & Curaçao
Deze combi stelt u in de gelegenheid 3 eilanden te leren kennen: Aruba met zijn mooie stranden, het rustige Bonaire met een prachtige onderwaterwereld en het sfeervolle Curaçao, een stukje Nederland in de tropen. Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze reis. Neem voor meer informatie contact op met onze Luxury Travel Consultants.

Klimaat

Bonaire

 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Zonuren
 • Jan 
  28 
 • Feb 
  28 
 • Mrt 
  28 
 • Apr 
  29 
 • Mei 
  29 
 • Jun 
  29 
 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Zonuren
 • Jul 
  29 
  10 
 • Aug 
  29 
  10 
 • Sep 
  29 
 • Okt 
  30 
 • Nov 
  29 
 • Dec 
  28 
Taal Nederlands
Valuta US Dollars
Reisdocumenten Graag wijzen wij u erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de vereiste reisdocumenten (paspoort en retourticket) voor deze reis. Ook meereizende kinderen dienen een eigen reisdocument te kunnen overleggen.

Silverjet Vakanties draagt geen aansprakelijkheid voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de evt. daaruit voortvloeiende consequenties. Neemt u bij twijfel contact op met onze verkoopafdeling. Voor informatie zie ook: http://visumdienst.com/4/Visum-_en_Landeninformatie/ (NL) of http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten/ (BE)

Reist u met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, dan raden wij aan onderstaande link te raadplegen zodat u op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland.
Elektriciteit 127V, adapter aanbevolen.
Tijdsverschil In de winter is het op Bonaire 5 uur vroeger, in de zomer 6 uur vroeger.
Vertrekbelasting Bij vertrek naar Curaçao of Aruba ca. USD 9 p.p. (wijzigingen voorbehouden).
Meet & Greet U wordt bij aankomst op de luchthaven verwelkomd door de chauffeur van het Harbour Village Hotel. Hij zal u te assisteren bij uw transfer naar het hotel.
Service ter plaatse Op Bonaire beschikt Silverjet niet over een lokale vertegenwoordiging.